postthumb
3
1 h
Eelroad
Gluteenivaba

Kanatiivad mahedas majoneesi-tillimarinaadis

Kanatiivad on suurepärane tooraine, mis õigesti valmistatuna on äärmiselt maitsev. Majoneesi-tillimarinaad annab kanalihale juurde meeldivalt maheda maitse ning säilitab küpsenult liha mahlakuse. Kindlasti lase lihal marinaadis maitsestuda üleöö, sest nii on lõpptulemus kõige parem!

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa jahutatud broileritiibasid
    • soola
  • Marinaad
    • 2 sl majoneesi
    • 1 sl oliiviõli
    • 1 sl paprikapulbrit
    • 1 sl tilli, hakituna

Valmistamine

Sega marinaadi komponendid omavahel ning hõõru segu kanatiibadega kokku. Lase lihal jahedas maitsestuda üleöö. Seejärel laota kanatiivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile( naha pool üleval), raputa peale pisut soola ning küpseta 180 kraadi juures 45-50 minutit.

Enne küpsetamist lase kanatiibadel toatemperatuuril seista ca 10 minutit.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun