Hiinapärane supp paksoi, kana ja munanuudlitega. Videoretseptina!

See on üks äärmiselt lihtne ja mõnus supp, mis sobib valmistamiseks igal hooajal. Lisaks on see supp taljesõbralik ning ei tekita peale söömist ka seda “rasket tunnet”. Maitselt on see supp parajalt vürtsikas, millele lisavad veel maitsetooni magusapoolne porgand, omanäoline koriander ning loomulikult mahlane kanafilee. Selleks, et seda retsepti veelgi lihtsamaks muuta saate valmistamist vaadata ka retseptivideost!

1 porgand, ribastatuna või riivituna
1 sl (kuhjaga)hakitud tšillipipart
1 sl (kuhjaga) hakitud ingverit
125 g šampinjone
1 l kanapuljongit
1 sl austrikastet
200-250 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
9 paksoilehte
100 g munanuudleid
soola
suur peotäis hakitud koriandrit (serveerimiseks)

Ribasta porgand, haki tšillipipar ja ingver, viiluta šampinjonid. Prae seeneviilud kergelt õliga praetud pannil läbi, maitsesta soolaga. Keeda puljong potis keemiseni, lisa austrikaste, ingver, tšillipipar ja terve kanafilee. Keeda keskmisel kuumusel 12 minutit. Seejärel lisa paksoi ja munanuudlid. Keeda veel 5 minutit. Seejärel tõsta supp tulelt, eemalda kanafilee ning lõika see viiludeks.

Serveerimiseks tõsta kaussidesse keedetud munanuudlid, kanaviilud, paksoi, šampinjonid ja porgandiribad. Vala peale puljong ning raputa peale koriandrit.

Abiks kokkajale
kolmele
25 minutit
Söö koheselt
Tšilli kogusst suurenda/vähenda vastavalt sellele, kui suur
vürtikuse austaja oled!