Koorene broilerifilee

Kevadist toidulauda iseloomustab üldjuhul mõni värske ja värviline juurvili. Need on toitainerikkad ning annavad toidule head maitset ja ilusa välimuse. Kui sinna juurde lisada näiteks broilerifileed, natuke koort, juustu ning maitsestada tšillipipra ja küüslauguga, valmib kombinatsioon, kust leiab häid rasv- ja aminohappeid, kiudaineid, vitamiine ja mineraalaineid. Täpselt seda organism ju toidust vajabki. Retsept: Henri Ruul

250 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
50 ml vahukoort
riivitud kõva juustu
tšillihelbeid
1 küüslauguküüs
oliiviõli

Prae tasasel tulel broilerifilee mõlemalt poolt. Lisa pannile natuke oliiviõli ning seejärel purustatud küüslauk ja tšillihelbed. Hauta 1-2 minutit, lisa vahukoor ja riivitud kõva juust. Lase korraks keema ning jäta seejärel paariks minutiks pann pliidile. Täisväärtusliku söögikorra saad serveerides koos meelepäraste juur- ja teraviljadega. Minule meeldib näiteks spargel. Rääkimata sellest, et seda on mugav pannil valmistada koos vahukoore ja broileriga.

DSC0015sFoto: Henri Ruul

Abiks kokkajale
kahele
20 minutit
Söö koheselt!
Võid kasutada selle roa valmistamisel ka valgurikast kalkunifileed!