Avokaado ja fetajuustusalat broilerifileega

Kiire, lihtne ja tervislik! Esiteks valmib see vähem kui 20 minutiga, teiseks ei ole komponente üleliia palju ja kolmandaks on see toitainerikas toidukord, mis sisaldab nii vajalike vitamiine, mineraalaineid kui ka rasv- ja aminohappeid.

 

 

 

1 avokaado
250 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
150g kirsstomateid
1 laim
50 g feta juustu
Väike peotäis murulauku
Meresoola ja pipart
Kõrvale täistera-ciabatta

Kuumuta pann ja prae broilerifilee mõlemalt poolt kuldpruuniks. Samal ajal tükelda ja sega kokku avokaado, murulauk , tomat, feta juust. Pigista peale laimi. Maitsesta toit meresoola ja pipraga. Serveeri kõrvale ciabatta.

Foto: Henri Ruul

Abiks kokkajale
kahele
kuni 20 minutit
Söö koheselt.
1 portsjon: 552kcal, süsivesikud: 38,8g; rasvad: 28,1g; valgud: 40,1g