postthumb

Külmsuppide ABC! Soovitused ja retseptid

Suvisel ajal on külmsupp hea mõte mitmel põhjusel:

-valmib kiiresti;
-rahakotisõbralik;
-toitev;
-kuuma ilmaga jahutav;
-hea külmkapitühjendusroog.

Külmsuppide retsepte on erinevaid, kuid nende õnnestumiseks, võiks meeles hoida mõningaid nutikaid nippe:

-Serveeri külmsuppi kindlasti külmalt;
-Võta inspiratsiooniks mõni külmsupiretsept, kuid valmistamisel lähtu kindlasti oma soovidest;
-Külmsupid on heaks võimaluseks tühjendada oma külmkappi. Nii võid külmsuppi lisada viimased vorstijupid, eelmisest toidukorrast järelejäänud riisi ja grillitud liha, juustuviilud, ürdid vms;
-Kui valmistad keefiripõhise supi, siis on hea mõte sellesse lisada näiteks riivitud (parmesani)juustu, omatehtud kurke, ürte (tilli, rohelist sibulat), keedetud kartulit;
-Sellised supid on suurepärased n-ö ettetehtavad road. Seepärast lase kindlasti supil enne söömist külmkapis järelvalmida ehk maitsestuda;
-Maitsesta! Külmsuppide puhul on oluline selle korralik maitsestamine;

Valik külmsuppide retsepte siitsamast linnulihalehelt:

Külmsupp kodujuustu, kanaliha ja kurgiga
Külmsupp suitsukana ja rukolaga
Kodune okroška
Külmsupp värske kartuli ja kanaga
Külmsupp sinihallitusjuustuga
Okroška
Suvine supp virsiku ja kalkunilihaga
Suvesupp rukola ja kanalihaga
Suvine peedisupp sinihallitusjuustuga

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun