postthumb
2
20 min
Pearoog
Lihtne

Päikesekuivatatud tomatite ja mozzarella juustuga täidetud kanafilee

See on üks lihtne retsept, mille valmistamine ei võta rohkem aega kui 20 minutit. Päikesekuivatatud tomatid ja mozzarella toimivad koos ülihästi ning annavad broilerifileele hõrgu maitse. Väga sobilik valmistada peale kiiret tööpäeva. Retsept ja foto: Kristian Neemela

Koostisosad

    • 2 Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 6 päikesekuivatatud tomatit
    • 70 g mozzarella juustu
    • sool/pipar
    • Oliiviõli

Valmistamine

Lõika broilerifileele pikuti sisse "tasku". Tükelda päikesekuivatatud tomatid ja mozzarella väiksemaks ja täida broilerifilee tomati-mozzarella seguga. Kinnita "taskud" puutikkudega.
Pruunista pannil oliiviõlis kanataskud, maitsesta soola ja pipraga, keera kuumus väiksemaks ning küpseta kaane all umbes 10 minutit.

PS! Kanataskud võid täita juba eelmine päev ja järgmine päev on ainult küpsetamiserõõm. Nii hoiad aega kokku!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun