postthumb
2
30 min
Pearoog
Gluteenivaba

Pardi rinnafilee ahjuköögiviljade ja musta riisiga

See on üks imelihtne roog, mida sobib valmistada nii pidulikuks õhtusöögiks, kui ka kogupere õhtusöögiks.

Koostisosad

    • 2 Rannamõisa pardi rinnafileed, nahaga
    • üks peotäis brokolit
    • üks peotäis lillkapsast
    • murulaugu varsi
    • 2 küüslaugu küün
    • 2 väikest peeti
    • 2 tomatit
    • 125 g musta riisi
    • 4 sl kreeka jogurtit
    • sool/ must pipar
    • oliiviõli

Valmistamine

Lõika brokoli, lillkapsas, punapeet ning tomatid neljaks ja pane ahjuvormi. Haki juurde 1 küüslauguküün ja murulauk ning sega köögiviljade juurde, maitsesta köögiviljad oliiviõli, soola ja pipraga ning sega läbi ja pane ahju 190 kraadi juurde küpsema umbes 10-15 minutiks.
Tee pardi nahale noaga ristlõiked. Pane pardi nahk all pool pannile ja alles siis paned tulele. Pruunista part mõlemalt küljelt, maitsesta soola ja pipraga ning mässi fooliumisse ja pane 190 kraadi juurde ahju küpsema 10 minutiks.

Valmista kreeka jogruti tipp, selleks haki küüslauk ja murulauk, pane topsi, sega juurde kreeka jogurt ning maitsesta soolaga. Sobib kasutada väga hästi ahjuköögiviljadega.
Serveeri juurde keedetud musta riisi ja astelpaju marju, tavaliselt võtab musta riisi keetmine aega umbes 25-30 minutit.

Parti küpsetamist alusta kindlasti külmalt pannilt ja nahk all pool!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun