Aasiapärane pardilihasupp

Magushapu ja kergelt vürtsikas supp kevadiste külmetushaiguste peletamiseks, kus võid ära kasutada ka järelejäänud pardiprae tükke- fileed, koiva- või terve pardi liha.

Valmistamine

Kuumuta pannil ribadeks lõigatud pardifileed  ja pruunista mõni minut. Lisa viilutatud porru, hakitud ingver ja küüslauk. Prae veel mõni minut. Lisa kuum kanapuljong ja nuudlid ning keeda 5 minutit. Maitsesta laimimahla, soja ja pruuni suhkruga. Lase veel korraks keema tõusta, lisa spinat  ja tõsta tulelt. Serveeri kohe.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 1 sl õli
    • 300 g Rannamõisa jahutatud pardifileed
    • 1 porru
    • 2 cm tükk ingverit
    • 2 küüslauguküünt
    • 1 liiter kanapuljongit
    • 100 g munanuudleid
    • 2 sl laimimahla
    • 1 sl sojakastet
    • 1tl pruuni suhkrut
    • 100 g beebispinatit