Aasiapärane pardilihasupp
Magushapu ja kergelt vürtsikas supp kevadiste külmetushaiguste peletamiseks, kus võid ära kasutada ka järelejäänud pardiprae tükke- fileed, koiva- või terve pardi liha.
Valmistamine
Kuumuta pannil ribadeks lõigatud pardifileed ja pruunista mõni minut. Lisa viilutatud porru, hakitud ingver ja küüslauk. Prae veel mõni minut. Lisa kuum kanapuljong ja nuudlid ning keeda 5 minutit. Maitsesta laimimahla, soja ja pruuni suhkruga. Lase veel korraks keema tõusta, lisa spinat ja tõsta tulelt. Serveeri kohe.
Koostisosad
-
- 1 sl õli
- 300 g Rannamõisa jahutatud pardifileed
- 1 porru
- 2 cm tükk ingverit
- 2 küüslauguküünt
- 1 liiter kanapuljongit
- 100 g munanuudleid
- 2 sl laimimahla
- 1 sl sojakastet
- 1tl pruuni suhkrut
- 100 g beebispinatit