postthumb
3
15 min
Grilltoidud
Laktoosivaba

Aedtilli-sidrunimarinaad linnulihale

Värske till ja sidrun sobivad ideaalselt linnuliha marinaadiks. Nii kasutagi marineerimisel kana- või kalkuniliha. Linnuliha omandab maitseid kiiresti ning seetõttu on marineerimisaeg oluliselt lühem!

Valmistamine

Pane oliiviõli, sidrunist pressitud mahl, viilutatud sibulad, hakitud till, suhkur ja pipar kilekotti või kaanega karpi. Lõika liha tükkideks ning pista marinaadi. Pane külmkappi maitsestuma vähemalt 3 tunniks (kõige parem lase seista üleöö). Vahetult enne küpsetamist maitsesta liha lihasid kergelt soolaga ning seejärel küpseta grillil valmis!

Vaata linnulihablogist ka grillimisnippe!

Foto: Ragne Värk

Koostisosad