6
1 h

Ahjupasta kanaga

Selleks, et üks õhtusöök kiirelt lauale jõuaks, võib valmistada sedasama ahjupastat. Ahjus mõnusalt podisev ahjupasta on hea koheselt söögiks, kuid siiski lase enne ahjust välja tulemist roal pisut jahtuda ning maitsetel koguneda.

Foto: Ragne Värk

 

Valmistamine

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta seejärel. Samal ajal lõika kintsuliha väiksemateks tükkideks ning prae pannil valmis, vahepeal maitsesta soola ja pipraga. Seejärel pane keedetud pasta ja kana ahjuvormi, vala juurde rõõsk koor, tomatipasta ning sega väiksemate tükkidena juurde toorjuust (see sulab meeldivalt pastarooga). Sega kergelt segamini ning laota peale mozzarellatükid ning seejärel suitsujuust. Küpseta 200 kraadi juures ca 30-40 minutit.

Rõõsa koore asemel võid kasutada ka kookospiima!

Koostisosad

    • 175 g meelepärast pastat
    • 400 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • 2 dl rõõska koort (35%)
    • 2 dl tomatipastat
    • 150 g toorjuustu
    • 75 g mozzarella juustu
    • 200 g riivitud suitsujuustu
    • soola