postthumb
6
1 h
Pastaroad
Lihtne

Ahjupasta kanaga

Selleks, et üks õhtusöök kiirelt lauale jõuaks, võib valmistada sedasama ahjupastat. Ahjus mõnusalt podisev ahjupasta on hea koheselt söögiks, kuid siiski lase enne ahjust välja tulemist roal pisut jahtuda ning maitsetel koguneda.

Valmistamine

Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta seejärel. Samal ajal lõika kintsuliha väiksemateks tükkideks ning prae pannil valmis, vahepeal maitsesta soola ja pipraga. Seejärel pane keedetud pasta ja kana ahjuvormi, vala juurde rõõsk koor, tomatipasta ning sega väiksemate tükkidena juurde toorjuust (see sulab meeldivalt pastarooga). Sega kergelt segamini ning laota peale mozzarellatükid ning seejärel suitsujuust. Küpseta 200 kraadi juures ca 30-40 minutit.

Rõõsa koore asemel võid kasutada ka kookospiima!

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun