Pearoog

Ahjupotiroog kalkuni toorvorstikestega

Jahedamad ilmad lausa nõuavad veidi soojendavaid ahjuroogasid. Veidike köögivilju veel lisaks, tuletamaks meelde suviseid ande, värskeid maitseid ning varajasi turuhommikuid. 🙂

Retsept ja foto: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

 

 

Valmistamine

Pane potti kuubikuteks lõigatud kartul, brokkoliõisikud, viilutatud porgand ja sibul. Lisa õli, sool ja pipar ning sega. Lisa 200 ml keeva vett. Hauta poti sisu kaane all 200 kraadi juures 30 minutit. Lisa roale hapukoor ja hakitud till ning sega. Aseta peale toorvorstid ja küpseta veel 25 minutit.

Foto: Andra Kalda

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa kalkuni toorvorstikesi
    • 2 kartulit
    • 200 g porgandit
    • 200 g brokkolit
    • 1 sibul
    • 4 spl oliivi õli
    • 100 g hapukoort
    • soola, pipart
    • suur peotäis värsket hakitud tilli
    • 200 ml keeva vett