postthumb
3-le
30 min
Eelroad
Lihtne

Ahjus küpsetatud kanatiivad

Kanatiivad on mõnus suupiste söömiseks mistahes ajal. Siinses lihtsas retseptis on kanatiivad marinaadi pistetud koos mee, tüümiani ja heleda sojakastmega. Järgnevalt on kasutatud broileritiibade õlaosa, kuid võib kasutada terveid broileritiibu või siis -poolkoibi.

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa jahutatud broileritiibade õlaosa või -tiibu või -poolkoibi
    • 1,5 sl vedelat mett
    • 2 tl paprikapulbrit
    • 2 sl heledat sojakastet
    • kimp tüümiani
    • soola

Valmistamine

Sega broileritiiva õlaosad kokku mee, paprikapulbri, soja ning tüümianilehtedega. Lase seista u 10 minutit. Seejärel maitsesta soolaga ning küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.

Vajadusel kuumuta mesi kausiga pliidil, et see vedelamaks läheks.


Foto: Ragne Värk

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun