postthumb
4-6
30-40 min
Pearoog
Maitsev

Lihtne ananassikana

Hiinapärane ananassikana meeldib kõigile.Kergelt magusat ananassikana serveeri riisiga!

Valmistamine

Sega kokku kastmeained, kuumuta keemiseni. Tükelda kanafileed ning maitsesta need soola ja pipraga. Kasta kana maisitärklisesse. Klopi lahti munad ning kasta kanatükid sellesse. Kuumuta pannil õli ning küpseta kanaliha mõlemalt poolt kuldpruuniks. Ära panni lihaga üle koorma, mistõttu küpseta kana mitmes jaos.

Kui kanaliha on küpsetatud, tõsta kogu liha tagasi pannile. Vala juurde eelnevalt valmistatud kaste. Kuumuta, kuni kaste pakseneb ning jälgi, et kanalihatükid saaksid kastmega ilusti kokku. Kui kaste on liialt paks, siis lisa täiendavalt juurde pisut puljongit. Maitsesta lõplikult!

Koostisosad

  • Kaste
    • 1,5 dl ananassimahla
    • 0,5 dl heledat sojakastet (light soy sauce)
    • 0,5 dl puljongit
    • 2 sl mett
    • 1 küüslauguküüs
    • 100 g purustatud (konserv)ananassi tükke
    • 2-3 sl hakitud soolapähkleid
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun