postthumb
4
1 h

Argipäeva kanakoivad

Kanakoivad meeldivad üldjuhul nii lastele kui ka suurtele. Kindla retsepti puhul on kanakoibade ebaõnnestumine võimatu. Seetõttu jagame üht lihtsat retsepti, mis võib ehk osutuda üheks lemmikuks! Tegemist on lihtsalt valmiva kanaroaga, mis sobib valmistamiseks igal ajal.

Valmistamine

Maitsesta koivad soola ja pipraga ning hõõru seejärel kokku sinepiga. Laota kanakoivad ahjuvormi, lisa viilutatud küüslauguküüs. Piserda koivadele peale oliiviõli ja sojakastet. Kõige lõpuks vala vormi vesi. Küpseta 180 kraadi juures 45-55 minutit.

Serveeri seda rooga ahjujuurikate, riisi või tatraga!

 

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 4 Rannamõisa jahutatud broilerikoiba
    • soola, pipart
    • 4 tl mahedat sinepit
    • 1 küüslauguküüs
    • 2 sl oliivõli
    • 2 sl sojakastet
    • 1 dl vett
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun