4
1 h

Argipäeva kanakoivad

Kanakoivad meeldivad üldjuhul nii lastele kui ka suurtele. Kindla retsepti puhul on kanakoibade ebaõnnestumine võimatu. Seetõttu jagame üht lihtsat retsepti, mis võib ehk osutuda üheks lemmikuks! Tegemist on lihtsalt valmiva kanaroaga, mis sobib valmistamiseks igal ajal.

Valmistamine

Maitsesta koivad soola ja pipraga ning hõõru seejärel kokku sinepiga. Laota kanakoivad ahjuvormi, lisa viilutatud küüslauguküüs. Piserda koivadele peale oliiviõli ja sojakastet. Kõige lõpuks vala vormi vesi. Küpseta 180 kraadi juures 45-55 minutit.

Serveeri seda rooga ahjujuurikate, riisi või tatraga!

 

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 4 Rannamõisa jahutatud broilerikoiba
    • soola, pipart
    • 4 tl mahedat sinepit
    • 1 küüslauguküüs
    • 2 sl oliivõli
    • 2 sl sojakastet
    • 1 dl vett