postthumb
3
20 min

Astelpajumarinaadis broilerikintsuliha

Astelpajumarinaadi austajatel on soovitav kindlasti proovida seda retsepti. Tänu marinaadis maitsestumisele jääb broileriliha lõpptulemusena kergelt astlepajule omase hapukusega, mis tänu meele ja sinepile pisut magusama noodiga.

Foto: Ragne Värk

 

Valmistamine

Püreesta marjad, sinep ja mesi püreeks. Pane kintsulihatükid kaussi, lisa püreestatud segu ning sega nii, et kõik saaks ilusti marinaadiga kokku. Lase jahedas maitsestuda vähemalt 6 tundi kuni üleöö. Vahetult enne grillimist eemalda lihadelt üleliigne marinaad, maitsesta kergelt soolaga ning küpseta grillil lihad mõlemalt poolt valmis.

Astelpaju asemel võid proovida valmistada sama marinaadi ka jõhvikatega!

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • soola (maitsesta vahetult enne grillimist)
    • 100 g astelpajumarju
    • 1 tl sinepit, mahedat
    • 1 tl mett