3-4
20 min
Grilltoidud
Suveretsept
Astelpajumarinaadis kanaliha
Astelpaju on vitamiinirikas mari, mis sobib nii magusatesse kui ka soolastesse roogadesse. Siin retseptid on astelpaju kasutatud marinaadi koostises.
Foto: Ragne Värk
Valmistamine
Mikserda marjad, sinep ja mesi püreeks. Pane kintsulihatükid kaussi, lisa püreestatud segu ning sega nii, et kõik saaks ilusti marinaadiga kokku. Lase jahedas maitsestuda vähemalt 6 tundi kuni üleöö. Vahetult enne grillimist eemalda lihadelt üleliigne marinaad, maitsesta kergelt soolaga ning küpseta grillil lihad mõlemalt poolt valmis.
Soovitus! Astelpaju asemel võid proovida valmistada sama marinaadi ka jõhvikatega!
Koostisosad
-
- 600 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
- soola (maitsesta vahetult enne grillimist)
- 100 g astelpajumarju
- 1 tl sinepit, mahedat
- 1 tl mett