2-3
1 h

BBQ kanatiivad

Uuuh, need on tõsiselt maitsvad kanatiivad. Ideaalne BBQ glasuur ja need krõbedad kanatiivad on lihtsalt kokku loodud. Valmistamisele kuluv aeg on väga lühike, mis teeb kokkamise veelgi nauditavamaks.
Mõnusat kokkamist!

RMtiivad1

Foto: Kristian Neemela

 

Valmistamine

Tõsta kanatiivad ahjuplaadile, maitsesta soola ja pipraga ja küpseta 175 kraadi juures 45 minutit.
Samal ajal kui tiivad on ahjus, valmista bbq glasuur. Selleks sega omavahel BBQ kaste, vahtrasiirup, tomatipasta, sool, pipar, küüslaugupulber ja cayenne pipar. Kui kanatiivad on pealt krõbedaks küpsenud, siis määri nad BBQ glasuuriga kokku ning küpseta veel 5 minutit.
Valmis nad ongi!

Valmistades kanatiibu ahjus on need vähem rasvased!

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa kanatiibu
    • sool/pipar
  • BBQ glasuur
    • 80 g BBQ kastet (kasutasin Heinzi oma)
    • 20 g vahtrasiirupit
    • 75 g tomatipastat
    • sool/pipar
    • 1 tl küüslaugupulbrit
    • cayenne pipart