6-le
Pearoog

Broileri enchiladas

Mehhikopärases ahjuvormis võid ära kasutada ka eelmisel päeval järelejäänud broileriliha. Isetehtud salsa asemel sobib hästi kasutada ka poes müüdavat valmis salsakastet.

Valmistamine

Puhasta broileriliha luudest ja tükelda. Sega kausis liha, pool riivitud juustust, hapukoor ja hakitud sibul. Maitsesta soola ja pipraga. Salsa valmistamiseks haki tomatid ja tšillikaun, lisa hakitud sibul, koriander, laimimahl ja sool. Tõsta tortilladele broileritäidist ja keera rulli. Aseta tihedalt võitatud ahjuvormi. Vala peale salsa ja kata vorm fooliumiga. Küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit. Eemalda foolium ja raputa peale ülejäänud juust. Küpseta veel 5- 10 minutit, kuni juust sulab.

Koostisosad

    • 1 kg küpsetatud broileriliha (terve broiler, rinnafilee, koivad, kintsud)
    • 200 g Cheddari juustu
    • 200 g hapukoort
    • 1 punane sibul
    • soola ja musta pipart
    • 6 nisutortillat
  • Salsa
    • 300 g tomateid
    • 1 punane tšillikaun
    • 1 punane sibul
    • 2 sl hakitud koriandrit
    • 2 sl laimimahla
    • 1 tl soola