postthumb
2-3
45 min
Pearoog
Toitev

Broileri tiivaraguu aedherneste ja kukeseentega

Kukeseenehooajal tuleb kindlasti valmistada miskit head ja lihtsat. Tavapärase kukeseenekastme asemel võib oma pere üllatada hoopis ühe maitsva raguuga. Retsept ja foto: Ants Uustalu

Koostisosad

    • 1 pk Rannamõisa jahutatud broileritiiva õlaosa
    • 1 väike sibul
    • 3 tk küüsaluguküünt
    • 100g väikseid kukeseeni
    • 200 ml kanapuljongit
    • 2 tk porgandit
    • 75ml köögikoort
    • 200g aedherne kauni
    • rapsiõli
    • taluvõi

Valmistamine

Maitsesta tiiva õlaosad ja pruunista pannil. Puhasta ja tükelda sibul ja küüslauk, prae teisel pannil kergelt klaasjaks ja pane juurde kukeseened. Prae kukeseeni koos võiga. Vala peale kanapuljong ja lase keema.

Seejärel koori ja tükelda porgandid ja pane puljongisse. Hiljem lisa broileritiivaosad ning keeda tasasel tulel kuni mõlemad on pehmed. Vala sisse koor ja kõige lõpuks aedherned, ilma kaunadeta. Vajadusel maitsesta.

Serveeri rohelise salati või mõne muu suvise aiasaadusega.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun