postthumb
4
50 min
Pearoog
Gluteenivaba

Broilerifileerull nõgesepestoga

Nõgesepesto sobib võileivakatteks, pasta lisandina või salatisse. Kindlasti proovi ka nõgesepestoga broilerifileerulli, mis sobib söömiseks kuumana või hoopis serveerituna külmlauale.

Valmistamine

Nõgesepesto valmistamiseks: vala nõgeselehed üle keeva veega, lase ca 3-5 minutit seista ja seejärel kurna korralikult. Rösti pannil pähkleid paar minutit ning pane kõik koostisained mikserisse. Mikserda ühtlaseks. PS! Selleks, et mitte kõrvetada saada korja nõgeseid kummikinnastega.

*Endale sobivat kosistentsi kohanda oliiviõli kogusega.

Tambi broilerifileed toidukile vahel lihahaamriga õhukeseks. Hõõru fileed kokku vähese koguse soolaga. Määri igale broilerifileele 2 sl pestot. Keera rulli ning pruunista õliga piserdatud pannil igast küljest. Vala rõõsk koor ahjuvormi ning küpseta fileesid selles 20 minutit 175 kraadi juures. Serveeri suupistena või hooajaliste köögiviljadega.

 

Koostisosad