postthumb
2
45 min
Pearoog
Lihtne

Küüslaugused broilerikintsud

Lihtsasti valmiv lõuna- või õhtusöök. Serveeri kõrvale riisi või bulgurit, mida kostita ahjuvormi tekkinud kastmega!

Valmistamine

Maitsesta kanaliha soola ja pipraga. Tükelda küüslauguküüned peeneks nign sega kokku teriyaki, austrikastme ja oliiviõliga. Sega marinaad kanalihaga ning tõsta liha (koos vedelikuga) ahjuvormi. Lisa vormi või-tükid, tüümian, vesi ning küpseta liha 175 kraadi juures ca 35 minutit.

 

Koostisosad

    • 1 pk kanakintsusid seljata või kanakoivatükke
    • soola, pipart
    • 3 küüslauguküünt
    • 2 sl teriyaki kastet
    • 2 sl austrikastet
    • 2 sl oliiviõli
    • 2 sl võid
    • kimbuke tüümiani
    • 0,5 dl vett
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun