postthumb
2
30 min
Pearoog
Gluteenivaba

Broilerisüdamed karamelliseeritud õunakastmes

Broilerisüdamed on täiesti delikatess. Esiteks nendes leidub palju kasulike vitamiine, teiseks valmivad väga kiiresti ja kolmandaks nad on ülimaitsvad. Eriti hästi sobivad nad koos magusate kastmetega serveerida.

Koostisosad

  • Õunakaste
    •  250 ml naturaalset õunamahla
    • 3 tl laimimahla
    • 2 sl kuhjaga fariinsuhkrut
    • 1 rosmariini oks
    • sool
  • Broilerisüdamed
    • 250 g Rannamõisa broilerisüdameid
    • 0,5 punast sibulat
    • 1 küüslauguküün
    • rosmariini oks
    • oliiviõli
    • sool/pipar

Valmistamine

Valmista kaste. Selleks pane potti õunamahl, laimimahl, fariinsuhkur, 1 rosmariini oks ja näpuotsaga meresoola. Redutseeri kaste poole vähemaks ning tõsta pott tulelt.
Pruunista oliiviõlis sektoriteks lõigatud punane sibul, rosmariini oks ja pooleks lõigatud küüslauguküün. Lisa juurde puhastatud broilerisüdamed, pruunista, siis lisa õunakaste ja keera kuumus väiksemaks ning lase karameliseeruda. Maitsesta soola, pipra ja lehtpeterselliga.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun