postthumb
2
40 min
Salatid
Tervislik

Buddha kauss teriyaki-kanaga

Toitev tervisekauss, mis valmib lühikese ajaga. Kui Sul on eelmisest toidukorrast järelejäänud küpsetatud kanaliha, siis salati valmimisaeg on veelgi kiirem!

Valmistamine

Esmalt pane riisinuudlid 30 minutiks külma vette likku. Seejärel tõsta riisinuudlid 3 minutiks äsja keedetud kuuma vette. Nõruta seejärel (niimoodi riisinuudleid tehes ei kleepu need ebameeldivalt kokku). Sega kastmeained omavahel kokku ning sega pool kastmest riisinuudlitega. Rebi kanaliha ribadeks (või tükelda) ning sega ülejäänud kastmega.

Jaota spinatilehed kahele taldrikule, poolita avokaado viljaliha ning tõsta taldrikutele. Seejärel lisa poolitatud kirsstomatid, riisinuudlid ning kõige peale tõsta kana. Raputa peale linaseemned ning musta pipar. Serveeri!

Koostisosad

    • 50 g riisinuudleid
    • 150 g küpsetatud kanaliha
    • 2 peotäit spinatilehti
    • 1 avokaado
    • 6 kirsstomatit
    • 1 tl linaseemneid
    • musta pipart
  • Kaste
    • 2 sl teriyaki kastet
    • 4 sl mahedat sojakastet
    • 2 tl mett
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Nõustun