postthumb
2
25 min
Lõunasöök

Caesari wrap broilerifileega

See vrapp on kerge, kosutav ning sobib suurepäraselt kehakinnitamiseks just suvisel ja soojal ajal. Mida aga üks korralik Caesari vrapp sisaldama peaks? Kõike sama, mida traditsiooniline salatki – korralikku kastet, kanaliha, parmesani ning Rooma salatit!

Koostöös Rannamõisa ja tänavagurmeed pakkuva burgerirestoraniga Uulits (Kadaka tee 135A) jagame alljärgnevat retsepti. Retsepti autoriteks Uulitsa peakokad Artur Parm ja Mario Pärn.

Valmistamine

Pane broilerifilee oliiviõli, küüslaugu, soola, pipra ja apelsinipipra marinaadi. Aseta paariks tunniks külmkappi. Grilli broilerifilee, lõika suupärasteks tükkideks.

Valmista kaste: pane muna, anšoovisefileed, koriander, soja, sidrunimahl ja suhkur köögikombaini. Vahusta 20 sekundit! Lisa riivitud parmesan ning hakka uuesti vahustama, samal ajal peene joana lisa oliiviõli/toiduõli. Ideaalne kogus võiks olla 250 ml, kui soovid paksemat kastet, võib natuke rohkem õli lisada. Rebi Rooma salat tükkideks ja pane kaussi, sinna lisa pooleks lõigatud kirsstomatid, maasikad ja parmesanilaastud. Sega.

Määri wrap pooleldi Caesari kastmega, lisa salat lisanditega ning broilerifilee. Keera tortilja rulli ja grilli/prae mõlemalt poolt korraks läbi.

Tortilja asemel võid kasutada ka lavašši!

Koostisosad

    • 1 Rannamõisa broilerifilee
    • 4 sl oliiviõli
    • 2 küüslauguküünt
    • soola, pipart
    • apelsinipipart
    • 400 g Rooma salatit
    • 4-6 tk kirsstomatit
    • 4 maasikat
    • 100 g parmesani
    • 2 nisutortiljat
  • Caesari kaste
    • 1 muna
    • 4 anšoovisefileed
    • 5 g koriandrit
    • 1 sl sojat
    • 2 sl sidrunimahla
    • pool sl suhkrut
    • 40 g parmesani (kastmesisse)
    • 2,5 dl oliiviõli