postthumb
8
40 min
Pearoog
Meeldib lastele

Enchilada kanalihaga

Mehhikopärases ahjuvormis võid mugavalt ära kasutada eelmisel päeval järelejäänud broileriliha. Koos teiste täidise komponentidega keeratakse see rulli tortilja sisse ning seejärel teeb ahjukuumus oma töö!

Koostisosad

  • Enchiladas
    • 400 g küpsetatud linnuliha
    • 6 tortiljat
    • 6 sl hapukoort
    • 1 väiksem purgike salsakastet
    • 350 g riivitud juustu
    • 2 sl hakitud tšillipipart
    • 125 g mozzarellat
    • soola, pipart

Valmistamine

Tükelda kanaliha. Aseta tortiljad lauale ning määri igale tortiljale 1 sl hapukoort ning pisut salsakastet. Laota peale kanaliha ning pool riivitud juustu kogusest. Lisa tšilli tortiljadele. Keera seejärel tortiljad rulli ning aseta võiga määritud ahjuvormi. Määri peale salsakaste ning raputa üle järelejäänud riivjuustuga ning tõsta peale ka mozzarella-tükid. Maitsesta kergelt soola ja pipraga ning raputa vormi ürdid. Küpseta ahjus 200 kraadi juures seni kuni juust on kuldpruun.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun