postthumb
8
15 min
Salatid
Gluteenivaba

Grillitud broilerikintsuliha kapsasalatiga

Sulatatud juust „Merevaik” täiustab sel hooajal mitmeidki tooteid. Nii on ka Rannamõisa seda toodet kasutanud, mõeldes grillhooajale. Nimelt on müügile tulnud selle suve ühe hitt-toode – Merevaiguga broilerilihašašlõkk, mille valmistamisel on kasutatud nahata broilerikintsulihatükke. Küpsetamiseks on toodet vaja kuumutada vähemalt sisetemperatuurini +75 °C. Grillida sütel 20 minutit, praadida pannil 20 minutit või siis küpseta ahjus 180 °C juures 40 minutit. Lõpptulemusena jääb liha mõnusalt tummine ning äratuntavalt sulatatud juustu mekiga. Kõige parem jääb see liha grillitult või siis ahjus küpsetatult.

Selle liha kõrvale sobib hästi midagi kerget – miks mitte meisterdada lisandiks kõrvale lihtsasti valmivat kapsasalatit. See salat ei hiilga rohkete komponentide poolest, kuid on see-eest äärmiselt maitsev!

Koostisosad

Valmistamine

Lõika kapsas hästi peeneteks ribadeks ning sega kokku hakitud tilliga. Vahetult enne serveerimist sega juurde majonees ja hapukoor ning maitsesta.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun