postthumb

Grillitud broilerisüdamed klassikalise noodiga

Kõik vähegi ilusad suvised ilmad tuleb ära kasutada grillimiseks ja talvisel ajal on tark ära kasutada kõik hautamisnõud ning grillpannid. Siit üks lihtne, aga maitsev üllataja – broilerisüdamed, mis enne lühiajalist grillimist on seisnud klassikalises äädikamarinaadis koos sibularõngaste ja küüslauguküüntega. Lihtne, aga lõpptulemus saab alati kiitusi. Suvel valmista suupiste õues, talvel aga kasuta pliiti ja grillpanni.

 

Valmistamine

Hoia grilltikke paar tundi vees, et need grillimisel ära ei kõrbeks. Viiluta sibulad ning sega kokku ülejäänud marinaadi komponentidega. Puhasta südamed, eemaldades neist noa abil valged tükid. Aseta broilerisüdamed marinaadi ning lase üleöö seista. Seejärel lükka puust varraste otsa, raputa broilerisüdametele peale soola ning grilli mõlemalt poolt küpseks (selleks kulub ca 3 minutit ühelt ja samapalju teiselt poolt).


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 2 pk Rannamõisa jahutatud broilerisüdameid
  • Marinaadiks
    • 2 sibulat
    • 2 küüslauguküünt
    • 2 sl äädikat
    • 1 dl oliiviõli
    • 1 tl suhkrut