postthumb
Grilltoidud

Grillitud broileritiivad karulaugukreemiga

Esimesed ilusad ilmad on juba saabunud ning kindlasti rohkelt päikeselisi päevi veel ees. Aeg on grillitarbed välja otsida ning lõuna- või õhtusöök õues korraldada. Ants Uustalu retsept sobib selleks suurepäraselt!

 

 


Foto: Ants Uustalu

Koostisosad

  • Marinaad
    • 1 pakk Rannamõisa jahutatud broileritiibu
    • 1 spl suitsupaprikapulbrit
    • 1 spl mett
    • 1 sidruni mahl
    • veidi tšillit
    • õli
    • soola
  • Karulaugukreem
    • Suur peotäis karulauku
    • oliiviõli
    • sidrunit
    • 1 munakollane
    • 1 tl sinepit
    • veidi soola

Valmistamine

Marinaadi jaoks sega omavahel kõik komponendid. Pane enne grillimist broileritiivad marinaadi 2 tundiks. Grilli 250 kraadi juures, kuni broileritiibade nahk muutub krõmpsuks.

Karulaugukreemi valmistamiseks pane pestud ja tükeldatud karulauk mikserkannu ja vala vähehaaval juurde õli. Mikserda, kuni karulauk püreestub. Klopi munakollane koos sinepi ja sidrunimahlaga. Lisa karulaugupüree ja sega pidevalt vispliga, kuni püree pakseneb. Maitsesta.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun