postthumb
4
Salatid

Grillitud kalkuni rinnafilee spinatisalatiga

Üllatavalt väheste komponentidega on võimalik valmistada 10 minuti salat, mis on ühtaegu nii toitev kui ka vitamiinirohke.

Valmistamine

Lõika kalkuni rinnafilee 2 cm paksusteks viiludeks. Pintselda mõlemalt poolt õliga ja grilli pannil või grillil 5 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga. Koori greip noaga ja lõika viljalihast sektorid. Sega kõik kastme ained omavahel ja nirista beebispinatile. Tõsta kõrvale greibisektorid ja grillitud kalkunifilee.

Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 300 g Rannamõisa Jahutatud kalkuni rinnafileed
    • soola ja musta pipart
    • Pintseldamiseks õli
    • 200 g beebispinatit
    • 1 suur punane greip
  • Kaste
    • 0,5 dl oliiviõli
    • 1 sl valget palsamiäädikat
    • soola ja musta pipart
    • 1 tl vedelat mett
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun