4
Salatid

Grillitud kalkuni rinnafilee spinatisalatiga

Üllatavalt väheste komponentidega on võimalik valmistada 10 minuti salat, mis on ühtaegu nii toitev kui ka vitamiinirohke.

Valmistamine

Lõika kalkuni rinnafilee 2 cm paksusteks viiludeks. Pintselda mõlemalt poolt õliga ja grilli pannil või grillil 5 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga. Koori greip noaga ja lõika viljalihast sektorid. Sega kõik kastme ained omavahel ja nirista beebispinatile. Tõsta kõrvale greibisektorid ja grillitud kalkunifilee.

Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 300 g Rannamõisa Jahutatud kalkuni rinnafileed
    • soola ja musta pipart
    • Pintseldamiseks õli
    • 200 g beebispinatit
    • 1 suur punane greip
  • Kaste
    • 0,5 dl oliiviõli
    • 1 sl valget palsamiäädikat
    • soola ja musta pipart
    • 1 tl vedelat mett