postthumb
4
30 min

Grillitud kalkunilihaviilud soja-meekastmega

See on roog, mis sobib valmistamiseks nii grillil, kui ka köögipliidil tavalisel või siis spetsiaalsel grillpannil. Retsept on lihtne ning sellega saavad hakkama kõik. Küpseta lihtsalt kalkunilihaviilud valmis ning seejärel kostita neid isetehtud soja-meekastmega.

 

 

 

IMG_5073

Valmistamine

Sega kastmeained omavahel.

Lõika rinnafilee umbes 3 cm paksusteks viiludeks ning tambi need toidukile vahel lihahaamriga kergelt läbi. Maitsesta lihad veidikese soola ja pipraga ning küpseta seejärel grillil või pannil mõlemalt poolt valmis. Seejärel määri lihadele koheselt kaste, tõsta lihad kaussi ning lase neil enne söömist rahuneda kaane all vähemalt mõned minutid.

Võid kasutada ka kanaliha!

Koostisosad

    • 700 g Rannamõisa jahutatud kalkunirinnafileed
    • soola, pipart
  • Kaste
    • 2 sl sojakastet
    • 2 tl vedelat mett
    • 1 tl kooritud ja riivitud ingverijuurt, peene riivipoolega