postthumb
4
30 min
Pearoog

Grillitud kalkunilihaviilud soja-meekastmega

See on roog, mis sobib valmistamiseks nii grillil, kui ka köögipliidil tavalisel või siis spetsiaalsel grillpannil. Retsept on lihtne ning sellega saavad hakkama kõik. Küpseta lihtsalt kalkunilihaviilud valmis ning seejärel kostita neid isetehtud soja-meekastmega.

 

 

Valmistamine

Sega kastmeained omavahel.

Lõika rinnafilee umbes 3 cm paksusteks viiludeks ning tambi need toidukile vahel lihahaamriga kergelt läbi. Maitsesta lihad veidikese soola ja pipraga ning küpseta seejärel grillil või pannil mõlemalt poolt valmis. Seejärel määri lihadele koheselt kaste, tõsta lihad kaussi ning lase neil enne söömist rahuneda kaane all vähemalt mõned minutid.

Võid kasutada ka kanaliha!

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun