Grillitud kanatiivad ühe lihtsa marinaadiga
See on üks kiire marinaadiretsept, mis valmib kapis peaaegu alati olemasolevatest ainetest. Vahtrasiirupit kindlasti iga pere kapist ei leia, kuid selle võib asendada ka sama koguse meega. Retseptis on kasutatud Rannamõisa kanatiiibade õlaosa, mis on hea lihtsalt suupisteks. Võid kasutada marinaadis aga ka kana(pool)koibi, -kintse või –tiiba.
Valmistamine
Sega marinaadi ained omavahel, lisa kanatiivad ning sega, et kõik saaksid marinaadiga kaetud. Lase maitsestuda ca 3 tunnikest. Seejärel pane tiivad grillile, maitsesta soolaga ning küpseta valmis.
Koostisosad
-
- 500-600 g Rannamõisa jahutatud broileritiibade õlaosa
- soola
-
Marinaad
- 3 sl ketšupit
- 3 sl vahtrasiirupit
- 2 sl magusat sinepit
- 1 sl palsamiäädikat