postthumb

Grillitud kanatiivad ühe lihtsa marinaadiga

See on üks kiire marinaadiretsept, mis valmib kapis peaaegu alati olemasolevatest ainetest. Vahtrasiirupit kindlasti iga pere kapist ei leia, kuid selle võib asendada ka sama koguse meega. Retseptis on kasutatud Rannamõisa kanatiiibade õlaosa, mis on hea lihtsalt suupisteks. Võid kasutada marinaadis aga ka kana(pool)koibi, -kintse või –tiiba.

 

Valmistamine

Sega marinaadi ained omavahel, lisa kanatiivad ning sega, et kõik saaksid marinaadiga kaetud. Lase maitsestuda ca 3 tunnikest. Seejärel  pane tiivad grillile, maitsesta soolaga ning küpseta valmis.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 500-600 g Rannamõisa jahutatud broileritiibade õlaosa
    • soola
  • Marinaad
    • 3 sl ketšupit
    • 3 sl vahtrasiirupit
    • 2 sl magusat sinepit
    • 1 sl palsamiäädikat
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun