postthumb
4-6
30 min
Lõunasöök

Gruusiapärased lihapallid

Nende lihapallide koostisest leiad pähklid ja rosinad, mis tavapärastele lihapallidele pisut särtsu annavad. Serveeri suupiste või siis riisi kaaslasena!

 

Valmistamine

Haki peeneks sibul, küüslauguküüs, pähklid ja rosinad. Sega kõik ained omavahel kokku ning aseta seejärel valminud lihapallimaas külmkappi maitsestuma vähemalt pooleks tunniks (kõige parem, kui lased maitsestuda üleöö). Vormi käte vahel pisikesed pallikesed/pätsikesed ning prae kuumal õliga kaetud  pannil küpseks.

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun