postthumb
4
30 min
Hakklihast toidud

Hakklihapada köögiviljadega

Valmistamine

Sega kastmeained omavahel korralikult segamini ning maitsesta pipraga. Jäta ootele!

Haki sibul ja küüslauguküüned. Küpseta pannil õlis hakkliha kuni roosaka värvuse kadumiseni. Poole pealt lisa hakitud sibul, küüslauguküüned ja ingver. Maitsesta kindlasti soola ja pipraga! Kui hakkliha on küpsenud, lisa Härmavilja köögiviljasegu ning kuumuta läbi. Vala segades juurde kaste ning kuumuta minutijagu. Kõige viimasena sega juurde tomatipasta. Maitsesta lõplikult ning serveeri riisi või tatraga!

Koostisosad

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun