Hapukapsapajarooga peidetud küülik

Mis saaks olla veel jõululilikum, kui roog, kus on ühe lisandina kasutatud hapukapsast. See on lihtne roog talvisteks õhtuteks. Head isu ning tundke rõõmu pühadeaegsest toidutegemisest!

Valmistamine

Hõõru küüliku kehaosad soolaga kokku ning pruunista õliga kaetud pannil kuldseks. Tõsta hetkeks küülikuosad taldrikule. Lõika sibul viiludeks ning pruunista pannil mõni minut, lisa paetud küülikutükid ning küpseta veel mõni minut. Seejärel lisa hapukapsas ning vein ja vesi. Hauta madalal kuumusel umbes 1 tund. Serveeri koos keedukartulitega!


Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 1 suurem sibul
    • 4 Rannamõisa Jahutatud küülikukoiba (või 4 erinevat küüliku osa)
    • 400 g hapukapsast
    • 1 dl vett
    • 1 dl valget veini
    • soola