postthumb
4-6
40 min
Lõunasöök
Klassika

Hernesupp suitsukanaga

Hernesupp on pigem jahedamate ilmade roog – mõnusalt toitev ning soojendav. Võimalusel alusta selle supi valmistamisega juba eelmisel õhtul, siis kui herned toidu valmistamiseks likku paned!

Koostisosad

Valmistamine

Pane herned veega vähemalt 6 tunniks likku. Nõruta voolava vee all. Loputa ka kruubid voolava vee all.  Haki sibul ja peekon ning prae paksupõhjalises potis (õlis) kuni sibul on klaasjas, seejärel  lisa kruubid, herned, vesi ja sool. Keeda keskmisel kuumusel seni, kuni herned hakkavad pehmenema, lisa siis tükeldatud suitsukana ning keeda kõik koos pehmeks. Vajadusel lisa vett. Maitsesta lõplikult ning serveeri!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun