8 tk

Hommikused singi-juustupirukad

Ühel päeval oli mul tuttavatega suurem ühiskokkamine – täiskomplekt ikka – kerged isutekitavad suupisted, külm eelroog, soe eelroog, pearoog ning tibake maiustamist koogiga. Palju süüa korraga, aga tegelikult see valmistamisrõõm on kõige just nauditavam. Mitte, et keegi oleks söögi puuduse üle kurtnud, aga kusagilt sai järsku võileivagrill välja võetud ning nii see siis kiiresti neid mõnusaid pirukaid valmistaski. Iseensest tohutu lihtne valmistada, kui ainult pakike pizzapõhjapulbrit juhtub leiduma.

Valmistamine

Lisa pizzapõhjapulbrile vesi, riivitud juust ja tükeldatud sink. Sega kõik korralikult segamini ja pane 10 minutiks külmkappi.

Lülita sisse oma võileivagrill ja lase soojeneda. Jaota seisnud tainas 8ks (kui sul on kolmnurksete võileibade valmistaja) ning pane 4 tainapalli võileivagrillile  ning küpseta pirukad grilli vahel valmis. Selleks kulub ca 8 minutit. Tee sama ka järelejäänud 4 tainapalliga.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 1 pk pizzapõhjapulbrit
    • 250 ml vett
    • 125 g riivitud juustu
    • 1 pk (120g) Rannamõisa kalkuni kintsuliha keedusinki