2
30 min

Hot Dog praetud suvikõrvitsa ja sibulaviiludega

Hot Dog ei pea olema traditsiooniline. Komponentidega saab mängida ning lisada neid vastavalt oma maitseelistustele. Järgnevalt üks imelihtsalt valmiv retsept, mis erineb traditsioonilisest Hot Dog´ist kohe kindlasti. Pannil praetud suvikõrvits koos sinepiga ning praesibul ehivad selle saiakese tõeliselt mahlaseks!

 

 

Foto: Ragne Värkhot dog

Valmistamine

Küpseta šašlõkivorstid pannil/ahjus/grillil valmis. Riivi suvikõrvits jämeda riivipoolega ning prae pannil kergelt õlis paar minutit, maitsesta soola-pipraga. Tõsta seejärel suvikõrvits pannilt ning sega juurde sinep. Samal pannil (õlis) prae sibulaviilud klaasjaks.

Kuumuta ahjus saiu minutijagu. Seejärel lõika need horisontaalselt keskelt lahti, kuid ilma täielikult läbi lõikamata. Aseta saiakeste lõikepooltele suvikõrvitsasegu, seejärel lisa küpsetatud vorst. Raputa peale sibulaviilud ning parmesan. Serveeri!

Söö kindlasti koheselt peale valmimist!

Koostisosad

    • 2 Hot Dog saiakest
    • 2 Rannamõisa šašlõkivorsti Broilerilihast
    • 150 g suvikõrvitsat
    • 2 tl mahedat sinepit
    • soola, pipart
    • 6 viilu sibulat
    • 1-2 sl parmesanilaaste