postthumb
1
30 min
Lõunasöök

India võikana

Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee

Valmistamine

  1. Lase kuumal pannil pool või kogusest sulada ja prae siis kana pannil nii, et 1-2 poolt oleksid pruunid. Kana ei pea olema täiesti läbi küpsenud.
  2. Tükelda sibul ja sulata teine pool võid kuumal pannil ja prae sibulat 2-3 minutit. Lisa pannile purustatud küüslauk, garam masala, purustatud ingver, tšilli, sool ja jahvatatud köömned. Küpseta segu 1 minut ja lisa tomatipüree.
  3. Kuumuta segu keemiseni ja lase tasasel tulel keeda 5 minutit, siis lisa vahukoor ja kanatükid ning lase podiseda 15 minutit.
  4. Senikaua pese riis ja keeda soolvees.
  5. Pese ja kuivata salat.
  6. Serveeri võikana salati ja riisiga, kaunista ja maitsesta laimi ning koriandriga.

Koostisosad

  • Maitsestamiseks
    • Köömned
    • Sool
    • Garam Masala
    • Värske koriander
    • Cayenne pipar
    • Küüslauk
    • 1 laimi pressitud mahl
    • Ingverijuur