postthumb
2
50 min
Pearoog
Gluteenivaba

Kanakoivad ingveri ja meega

Maitserikas roog kanakoibadega, mis sobib hästi nii lõuna- kui ka õhtusöögiks. Serveeri rooga riisi, kinoa või bulguriga!

Valmistamine

Maitsesta kanakoivad soola ja pipraga ning aseta ahjuvormi. Lisa ingver, sidrunipoolikud ning tšilli- ja küüslauguviilud. Nirista kanakoibadele mesi ja oliiviõli ning tõsta vormi mõned tillivarred. Vala juurde puljong - nii palju, et see poolenisti kanakoibadele ulatuks.

Küpseta kanakoibasid ahjus pöördõhurežiimil 180 kraadi juures 45-55minutit. Esimesed 10 minutit küpseta ilma kaaneta, seejärel aseta kanakoibadele peale kaas või foolium ning küpseta kanakoibasid edasi! 10 minutit enne küpsemise lõppu eemalda pruunistamiseks foolium ja küpseta liha valmis!

Koostisosad

    • 2 Rannamõisa jahutatud kanakoiba
    • soola, pipart
    • 5 cm jupp ingverit, koorituna ja peeneks hakituna
    • veerand sidrunit
    • 0,5 tšillipipart
    • 3 küüslauguküünt, viilutatuna
    • 1 tl pehmet mett
    • 1-2 sl oliiviõli
    • tilli
    • (kana)puljongit
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun