postthumb
4
15 min

Isadepäevaretsept: Suitsukanapasta kitsejuustu ja wakame vetikaga

See retsept on üks lihtsamate hulgast, sest peale pasta keetmist on see vaja vaid ülejäänud komponentidega kokku segada ning seejärel võib roog juba taldrikule söömiseks rännata. Tavaline nisujahupasta on siin retseptis asendatud täisterapastaga, kuid loomulikult võid kasutada selle roa valmistamisel mis tahes pastat. Ka igasugu gluteenivabad pastad on igati tervitatavad!

 

Valmistamine

Pane pasta soolaga maitsestatud keevasse vette ning keeda kuni see on pehme, aga siiski kergelt krõmps. Nõruta. Lisa spagettidele koheselt segades juurde ülejäänud komponendid. Serveeri koos ülepuistatud juustu, oliiviõli ja pipraga.

Serveerimiseks: riivitud juustu, musta pipart, oliiviõli.

Wakame vetikasalatit leiad kaupluste kalaletist!!

 

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 300 g täisteraspagette
    • soola
    • 300 g Rannamõisa suitsutatud broilerikintsuliha, hakituna
    • 4 sl wakame vetikasalatit
    • 4 sl pehmet kitsejuustu
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun