postthumb
1
25 min
Pearoog
Tervislik

Jambalaya kanaga

Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee

Valmistamine

Pese riis ja pane 12-15 minutiks soolvette keema. Samal ajal tükelda kana ampsusuurusteks tükkideks ja prae pannil kookosrasvas 8-10 minutit, siis lisa köögiviljad ja purustatud tomatid. Maitsesta Cajun maitseainega.

Kui riis on valmis, siis kurna see, kuid ära loputa veega. Lisa pannile ja sega hoolikalt. Soovi korral maitsesta veel Cajun maitseaine ja soolaga ning serveeri hapukoorega.

Koostisosad

    • 40 g valget riisi
    • 125 g jahutatud broileri kintsuliha
    • 2 tl kookosrasva
    • 125 g mehhikopäraste köögiviljade segu
    • 85 g 100% tomatipüreed
    • 40 g hapukoort (20%), serveerimiseks
  • Maitsestamiseks
    • Cajun maitseainet, soola, rohelist sibulat
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun