postthumb
1
25 min

Jambalaya kanaga

Rannamõisa Linnuliha teeb koostööd toitumisnõustaja Erik Orguga, et tuua teieni taljesõbralikud retseptid linnulihast. Retseptid pärinevad Erik Orgu poolt koostatud toitumiskavadest: erikorgu.ee

Valmistamine

  1. Pese riis ja pane 12-15 minutiks soolvette keema.
  2. Senikaua tükelda kana ampsusuurusteks tükkideks ja prae pannil kookosrasvas 8-10 minutit, siis lisa köögiviljad ja purustatud tomatid. Maitsesta Cajun maitseainega.
  3. Kui riis on valmis, siis kurna see, kuid ära loputa veega, ning lisa pannile, sega hoolikalt.
  4. Soovi korral maitsesta veel Cajun maitseaine ja soolaga ning serveeri hapukoorega.

Koostisosad

  • Maitsestamiseks
    • Cajun maitseaine
    • Sool
    • Roheline sibul