postthumb
4-le
Pearoog

Jogurtimarinaadis broilerifileed

Jogurtis marineerimine annab broilerifileele erilise mahlasuse. Võimalusel lase marinaadis maitsestuda üleöö.

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa Jahutatud broilerifileed
    • 400 g maitsestamata jogurtit
    • Soola ja musta pipart
    • 2 sl Dijon sinepit
    • 0,5 tl cayenne`i pipart

Valmistamine

Sega omavahel jogurt, sool, must pipar, sinep ja cayenne`i pipar.  Vala broilerifileedele ja lase maitsestuda külmkapis vähemalt 5 tundi kuni üleöö. Pühi liigne marinaad ära ja prae pannil õlis või grillil kuldseks.


Foto: Angeelika Kang

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun