postthumb
3
30 min
Pearoog
Gluteenivaba

Juustu-murulaugukastmes kana

Kogu pere roog, milles kanaliha rikastab sulatatud juustust valmistatud kaste. Selle roa kõrvale sobib hästi keedetud kartul, tatar, riis!

Valmistamine

Kuumuta pannil pisut õli ning pruunista kanatükid mõlemalt poolt kuldpruuniks, vahepeal maitsesta soola-pipraga. Seejärel alanda kuumus miinimumini ning vala pannile rõõsk koor. Lisa segades sulatatud juust ja murulauk ning lase madalal kuumusel kaane all vaikselt roal haududa ca 20 minutit. Vajadusel maitsesta!

Koostisosad

    • 500 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • soola, pipart
  • Kaste:
    • 2 dl rõõska koort (10%)
    • 50 g sulatatud juustu
    • ca 2 sl hakitud murulauku
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun