postthumb
3
30 min
Pearoog
Gluteenivaba

Juustu-murulaugukastmes kana

Kogu pere roog, milles kanaliha rikastab sulatatud juustust valmistatud kaste. Selle roa kõrvale sobib hästi keedetud kartul, tatar, riis!

Valmistamine

Kuumuta pannil pisut õli ning pruunista kanatükid mõlemalt poolt kuldpruuniks, vahepeal maitsesta soola-pipraga. Seejärel alanda kuumus miinimumini ning vala pannile rõõsk koor. Lisa segades sulatatud juust ja murulauk ning lase madalal kuumusel kaane all vaikselt roal haududa ca 20 minutit. Vajadusel maitsesta!

Koostisosad

    • 500 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
    • soola, pipart
  • Kaste:
    • 2 dl rõõska koort (10%)
    • 50 g sulatatud juustu
    • ca 2 sl hakitud murulauku