postthumb
3-le
20-25 min

Kadaka-rabarberi siirupiga marineeritud kalkuni kintsuliha

Üks lihtne retsept grillhooajaks. Marinaadis liha maitsestumine ei pea tingimata aega võtma ööpäeva. Kiiremini saab, kui segada kokku kiire kaste ning sellega liha enne grillimist kokku määrida. Kastme valmistamisel on kasutatud siinses retseptis põneva maitsega kadaka-rabarberisiirupit, mis lihale õrnalt siirupile omase maitse annab.

Retsept: Ants Uustalu.

Valmistamine

Tee siirupist, tšillist ja laimimahlast marinaad ja määri liha sellega kokku. Küpseta lihad grillil mõlemalt poolt küpseks.

NB! Soola ja pipart lisada vahetult enne grillimist. Lõika kalkuni kintsuliha liblikaks lahti, et see küpseks grillil kiiremini.

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 1 pk Rannamõisa jahutatud kalkunikintsuliha
    • 100 g kadaka-rabarberisiirupit
    • 2 laimi mahl
    • ½ tšillit
    • Soola, pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun