postthumb
2-3
15 min
Grillhooajaks

Kaljamarinaadis kanaliha

Grillhooajaks üks suurepäraselt lihtne retsept, kus kanaliha maitsestamiseks on kasutatud kalja.

Valmistamine

Pane kanakintsulihatükid kaussi, vala juurde kali ja Worcesteri kaste. Seejärel lisa viilutatud küüslauguküünd, ingveriviilud ja tillivarred. Lase lihal maitsestuda vähemalt 3 tundi, veel parem üleöö. Liha maitsesta kergelt soola-pipraga vahetult enne grillimist! Seejärel küpseta grillil liha valmis.

Koostisosad

    • 500 g Rannamõisa jahutatud kanakintsuliha
    • 2 dl kalja
    • 2 sl Worcesteri kastet
    • 3 küüslauguküünt
    • jupp ingverit
    • tillivarsi
    • soola, pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun