postthumb
2-le
Pearoog

Kalkun sinihallitusjuustu-pähkli kastmega

See on üksülimaitsev kreemjas sinihallitusjuustu-pähklikastme lisandiga toitev retsept, mida jagas meiega eesti ujuja Triin Aljand. Minu kommentaar sellele toidule on igati positiivne, arvestades, et eriliselt mõnusa meki annavad sellele toidule juurde pähklid.

Koostisosad

    • 400g Rannamõisa jahutatud kalkuni rinnafileed,
    • 200ml rõõska koort (35%),
    • 75 g sinihallitusjuustu,
    • 25 g soolatud india pähkleid,
    • 25 g soolatud pistaatsiapähkleid,
    • 200 g meelepärast pastat

Valmistamine

Pane pott koos koore ja sinihallitusjuustuga tulele. Kuumuta madalal tulel seni, kuni juust on sulanud. Prae pannil kalkuniliha koos soola-pipraga valmis. Seejärel haki pähklid väiksemaks ja rösti neid kuumal kuival pannil mõni minut. Seejärel lisa pähklitele eelnevalt valmistatud juustukaste. Valmista pasta vastavalt pakendil olevatele juhenditele. Serveeri eelnevalt praetud kalkuniliha koos kõrvale asetatud pastaga, mis on kaetud juustu-pähklikastmega.

Foto: Ragne Värk
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun