6tk
20 min

Kalkuni-porgandikotletid (paleo)

Veidike riivimist, pisut segamist ning lühikese aja pärast tõstad pannilt kuldseks küpsenud kotlette, mis valmistatud kalkuni hakklihast ja riivitud porgandist. Retsept on lihtne ning sisaldab väheseid komponente. Lõpptulemus on aga äärmiselt tervislik ja maitsev, mida hea pakkuda näiteks koos praemuna ja värske salatiga.

 Foto: Ragne Värk

Valmistamine

Koori porgand ning riivi jämeda riivipoolega. Sega riivporgand hakklihaga ning maitsesta soola ja pipraga. Vormi märgade kätega hakklihasegust 6-7 suurt õhukest kotletti  ning prae õliga piserdatud pannil keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks.

Porgandi asemel proovi ka peedi või juurselleriga!

Koostisosad

    • 200 g porgandit
    • 400 g Rannamõisa jahutatud hakitud kalkuni kintsuliha ( või hakitud broilerikintsuliha)
    • soola, pipart