postthumb
4-le

Kalkunifileesalat

Tervislik ja varasuvisest värskusest pakatav salat ei jäta ükskõikseks ka pere meespoolt, sest kalkunifilee teeb sellest salatist toeka eine.

Valmistamine

Lõika kalkunifilee 2 cm paksusteks viiludeks ja prae pannil väheses õlis 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika tükkideks. Keeda quinoad või bulgurit soolaga maitsestatud vees 15 minutit. Loputa külma veega ja kurna. Auruta brokoliõisikuid 3 minutit ja loputa külma veega. Tükelda oad ja keeda soolaga maitsestatud vees 5 minutit. Loputa külma veega. Sega kõik salati ja –kastmeained omavahel ja serveeri kohe.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 400 g Rannamõisa Jahutatud kalkuni rinnafileed
    • Soola ja musta pipart
    • Praadimiseks õli
    • 2 dl quinoad või bulgurit
    • 1 brokoli
    • Rukola salatit
    • 100 g rohelisi ube
  • Kaste
    • 0,5 dl oliiviõli
    • 1 sl sidrunimahla
    • 1 tl vedelat mett
    • Soola ja musta pipart
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun