6-le
Supid

Kalkunifrikadellisupp

Supp, mida võib nimetada absoluutseks laste lemmikuks. Suvisel ajal kasuta kindlasti värskeid rohelisi herneid.

Valmistamine

Pane keevasse puljongisse keema kooritud ja tükeldatud kartulid ja porgandid. Sega hakkliha ja muna. Sega väikeses kausis riivsai ja piim ning lase paisuda 5 minutit. Lisa hakklihale. Maitsesta soola ja pipraga ja sega ühtlaseks. Vormi märgade käte vahel väikesed lihapallid ja lisa need keevale supile. Keeda 10 minutit. Tõsta tulelt ja lisa herned ning hakitud lehtpetersell.


Foto: Angeelika Kang

Koostisosad

    • 1 liiter kanapuljongit
    • 4 kartulit
    • 3 porgandit
    • 100 g külmutatud hernest
  • Frikadellid
    • 450 g Rannamõisa Hakitud kalkuni kintsuliha
    • 1 muna
    • 1 väike sibul
    • 0,5 dl riivsaia
    • 1 dl piima
    • soola ja musta pipart
    • lehtpeterselli