postthumb
3-4
Pearoog

Kalkuniliha panniroog kuskusiga

Kalkuniliha strogonov on hea mugav toode panniroogade valmistamiseks. Võta pakist ja viska pannile. Maitsestamisel on kasutatud sidrunikoort, mis sobib kalkuni, suvikõrvitsa ja kikerherneste magususega väga mõnusalt. Kuskusi asemel võib serveerimisel kasutada ka riisi, tatart või kartulit.

Retsept ja foto Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)

Koostisosad

    • 450 g Rannamõisa kalkuniliha strogonovi
    • 1 suur sibul
    • 200 g suvikõrvitsat
    • 1 konserv kikerherneid
    • 1 väike sidrun
    • soola, pipart
    • 150 g kuskusi (kuivkaal)

Valmistamine

Tükelda suvikõrvits ja riivi sidrunil koor. Kurna kikerherned. Viiluta sibul ja prae klaasjaks. Lisa kalkunitükid ning prae kuni pruunistumiseni. Lisa suvikõrvits ja kikerherned. Maitsesta soola, pipra ja sidrunikoorega.  Kui liigne vedelik on aurustunud, on roog valmis. Valmista kuskus pakil oleva õpetuse järgi ja sega panniroa hulka.

Foto: Andra Kalda
Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun